OBAVJEŠTENJE: Mjenjačnica i berza nedostupne do utorka - 26.09.

Usluge zamjene kripta u KM i obrnuto, kao i usluge naše berze neće biti dostupne do utorka, 26.09. zbog planiranih radova na unapređenju naše platforme.
 
Sve ostale usluge i servisi dostupni na BCX/Lova platformi se mogu neometano koristiti.
 
Hvala vam na razumjevanju.

 

Snižena provizija za kupovinu kriptovaluta na BCX-u i Lovi: Iznos provizije 1%

Od ponedjeljka, 21.08. ove godine, provizija za kupovinu kriptovaluta je snižena, te ona sada iznosi samo 1%, umjesto ranijih redovnih 4%. Zamjenu KM-a u kripto po sniženoj proviziju možete iskoristiti do 04.09.23. godine.

Naime, obzirom na pet godina postojanja i rada naše kripto platforme, ovim putem želimo da nagradimo naše korisnike i da im se zahvalimo na ukazanom povjerenju. Naša BCX kripto platforma je prva registrovana i najveća platforma koja pruža usluge povezane sa virtuelnim valutama. Cilj nam je da ovaj novi i moderni način finasijskog upravljanja zaživi i na našim prostorima.

Ukoliko se još niste registrovali na našu platformu, to možete učiniti klikom na ovaj link, a kompletan proces je pojašnjen u ovom video tutorijalu.

Pored BCX-a, prije dvije godine smo pokrenuli i Lova platformu koja, pored rada sa kritptovalutama, pruža i niz drugih servisa poput beskontaktnog plaćanja i kupovine različitih dopuna i bonova. Lova je ustvari BCX aplikacija koja je dostupna za preuzimanje na Google Play i App Store-u.

Da biste kupili neku od šest dosupnih kriptovaluta na BCX-u, birajte opciju "Mjenjačnica" na profilu, a nakon toga popunjavate polja za unos količine koji želite da zamjenite, kao i kriptovalutu koje želite kupiti. Više o samom načinu uplate, kao i registraciji na BCX možete pogledati na našem YouTube kanalu, a link se nalazi ovdje.

Što se tiče Lova aplikacije, opcija "Zamjena" je dostupna na početnoj stranici, a njenim odabirom se otvaraju iste opcije kao i na BCX-u. Više o Lova aplikaciji, kao i o načinu registracije možete pogledati na ovom linku.

Ovim putem pozivamo sve naše korisnike da iskoriste ove dvije sedmcie umanjene provizije i izvrše kupovinu neke od šest dostupnih kriptovaluta na BCX i Lova platformi: BTC, ETH, USDT, LTC, BCH i ETC.

 


Štampa  
Image

Zakažite konsultacije