Šta je BCX?


BCX.ba je prva platforma u Bosni i Hercegovini za kupovinu, prodaju, razmjenu, trgovanje, pohranu i upravljanje vašom digitalnom imovinom.
BCX.ba je potpuna berzanska platforma koja našim klijentima nudi digitalne novčanike (wallets), te omogućuje trgovinu kriptovalutama, tokenima i pametnim ugovorima (smart contracts). Takođe naša platforma nudi mogućnost razmjene Vaše digitalne imovine za zvaničnu valutu u BiH, konvertibilnu marku.

Da li je legalno?

BCX.ba je projekat kompanije Digital Asset Management d.o.o., registrovanoj za obavljanje posredovanja u trgovini te upravljanju informacijama i bazama podataka.

Kriptovalute, tokeni i pametni ugovori nisu nelegalni u BiH, odnosno digitalna imovina se tretira kao i bilo kakva druga imovina koja ima određenu vrijednost, te je čuvanje, razmjena i trgovina istom tretirana u skladu sa postojećom Zakonskom regulativom u BiH.
Registracijom Vašeg korisničkog naloga na našoj platformi, ulazite u ugovorni i regulisani pravni odnos sa našom kompanijom. Detalji, uslovi, prava i obaveze po odnosu Vas kao klijenta i naše kompanije kao pružaoca usluga, su definisani u dokumentu u „Uslovi korištenja“


Da li je naša platforma sigurna?

U kreiranju BCX.ba platforme korisitli smo najmoderniji dizajn i tehnologiju izrade web aplikacija. Pri implementaciji sigurnosnih mjera vodili smo se imperativom da maksimalno zaštitimo digitalnu imovinu naših klijenata, koju čuvamo i kojom upravljamo putem naše platforme.Imamo nekoliko nivoa zaštite sistema i izvršavanja transakcija koje obezbjeđuju neautorizovani pristup, ali zaštita samog korisničkog računa je obaveza svakog klijenta.
Ako vam je neophodno više informacija o sigurnosnim mjerama, obratite nam se na info@bcx.ba


Kako čuvamo vaše podatke?

Kao pravno lice u Bosni i Hercegovini u obavezi smo da sve zakone koji se tiču našeg poslovanja, kao i zakone koji štite naše klijente, primenjujemo u potpunosti. S tim u vezi, vaši podaci se koriste isključivo u skladu sa detaljima navedenim u dokumentu “Politika privatnosti”.

O nama

 

Usluge

 

Kontaktirajte nas

 
  • Email:info@bcx.ba
  • Telefon:+387 51 229 406
  • Adresa:Kralja Alfonsa XIII 26,
    78000 Banja Luka,
    Bosna i Hercegovina.

Pratite nas

 
©2020 DigitalAsset Managment. Sva prava zadržana. Dizajnirao DAM.
Image

Zakažite konsultacije