BCX mjenjačnica - Kako funkcioniše?

BCX mjenjačnica - razmjena crpyto u FIAT (KM)
U nastavku je objašnjeno kako koristiti glavne usluge naše mjenjačnice u tri koraka.

Verifikujte dokumente i kreirajte vaš novčanik

Nakon što se registrujete i verifikujete sve potrebne dokumente na našoj BCX platformi dobijate besplatne digitalne novčanike koji se nalaze u opciji ''Novčanici'' na vašem profilu. Kako bi kreirali novčanik za određenu kripto valutu potrebno je da kliknete na opciju ''Kreiraj Novčanik''.
Nakon ovog koraka adresa novčanika se sistemski generiše te je spremna za korištenje.
Image
Image

Izvršite uplatu

Ukoliko želite da uplatite novac, kako bi kupili određenu kripto valutu potrebno je da uđete u opciju ''Novčanici'' na vašem profilu i sa desne strane u dijelu ''Moj KM novčanik'' kliknete na opciju ''Uplata''. Nakon toga se otvara prozor u kom unosite iznos koji želite uplatiti i idete na opciju ''Pošalji''. Klikom na ovu opciju dobićete instrukcije za plaćanje po kojim uplaćujete novac u vašoj banci. Kada ste popunili uplatnicu po ovim instrukcijama kliknete na opciju ''Potvrdi nalog''. 
Vaš nalog je sada potvrđen i sredstva će biti na vašem novčaniku nakon što uplata bude obrađena od strane banke.
Ukoliko vršite uplatu putem PayPal naloga, potrebno je da isti bude na Vaše ime i prezime kao i na isti mejl na koji Vam je registrovan nalog na našoj platformi. U suprotnom novac će biti vraćen na PayPal nalog sa koga je stigao. 

Kupite ili prodajte kriptovalute

Kupovina i prodaja kriptovaluta se obavlja u opciji ''Mjenjačnica'' na vašem profilu. Prvi korak je da odaberete da li mijenjate iz kriptovalute u FIAT (KM) ili obrnuto.
U sljedećem koraku unosite iznos koji želite zamijeniti, nakon čega sistem automatski obračunava proviziju i iznos koji nakon oduzimanja provizije dobijate. U poslednjem koraku potrebno je da unesete ''Transakcionu lozinku'' i kliknete na dugme ''Pošalji''.
Image

Dopada vam se ovo? Otvorite račun i započnite ulagati.

O nama

 

Usluge

 

Kontaktirajte nas

 
  • Email:info@bcx.ba
  • Telefon:+387 51 229 406
  • Adresa:Kralja Alfonsa XIII 26,
    78000 Banja Luka,
    Bosna i Hercegovina.

Pratite nas

 
©2020 DigitalAsset Managment. Sva prava zadržana. Dizajnirao DAM.
Image

Zakažite konsultacije