ETH 2.0 štednja - Kako funkcioniše?

ETH migriranje uspješno odrađeno i na BCX platformi

Među postojećim kripto novčanicima na BCX.ba platformi, nalazi se i štedni novčanik namijenjen štednji Ethereum 2.0. Do sada su mogućnost štednje na ovaj način imali samo oni koji su posjedovali 32 ili više ETH, a na našoj platformi imate priliku da učestvujete u štednji čak i sa dosta manjim ulaganjima.

 

Štednja Ethereum 2.0 omogući će zaradu do 4% s tim da isplatu uloga kontroliše i omogućava direktno zvanična Ethereum mreža. Štednja na ovaj način je osmišljena i kreirana od strane DAM-a i nalazi se pod našom i kontrolom ETH mreže.

Image

ETH 2.0 štedni novčanik

Na našoj platformi u samo par koraka lako i jednostavno možete započeti sa štednjom ETH 2.0. Najprije, u meniju izaberite "Novčanici", otvoriće vam se stranica sa svim vašim novčanicima (za KM i sve kriptovalute).

Vaš štedni novčanik za ETH 2.0 biće već dostupan na platformi i on se nalazi odmah ispod vašeg redovnog ETH novčanika.
Image
Image

Kako započeti sa štednjom ETH 2.0

Započeti svoje ulaganje možete jednostavnim klikom na opciju "Štedite ETH". Tada će vam se otvoriti upozorenje koje objašnjava neka od pravila štednje putem ETH mreže.

Važno je da ovo pročitate jer na pojedine aspekte ETH 2.0 štednje BCX nema nikakvu kontrolu. Kada uložite, BCX će kreditirati vaš račun sa uloženim ETH i primjenljivim nagradama za ulaganje dosljedno sa našim Uslovima i pravilima poslovanja i pravilima Ethereum mreže. 

Kada prihvatite ove uslove otvoriće vam se prozor i polje u koje unosite željeni iznos. Minimalan iznos za štednju je 0.01ETH.
Image

Isplata i zarada od ETH 2.0 štednje

Nakon uplate, na vaš ETH 2.0 štedni novčanik će automatski biti dodat željeni iznos. 

Kamata, odnosno zarada se obračunava na svakih 24h, a uvid u vaše transakcije i dnevnu zaradu možete pratiti klikom na opciju "Transakcije" unutar ETH 2.0 štednog novčanika. 

Isplatu uloženih sredstavam, kao što smo već naznačili, kontoliše isključivom Ethereum 2.0 mreža i opcija "Isplata" će biti dostupna u vašem štednom novčaniku tek onda kada to zvanična mreža odobri. 
Image

O nama

 

Usluge

 

Kontaktirajte nas

 
  • Email:info@bcx.ba
  • Telefon:+387 51 229 406
  • Adresa:Kralja Alfonsa XIII 26,
    78000 Banja Luka,
    Bosna i Hercegovina.

Pratite nas

 
©2020 DigitalAsset Managment. Sva prava zadržana. Dizajnirao DAM.
Image

Zakažite konsultacije