OBAVJEŠTENJE: Mjenjačnica i berza nedostupne do utorka - 26.09.

Usluge zamjene kripta u KM i obrnuto, kao i usluge naše berze neće biti dostupne do utorka, 26.09. zbog planiranih radova na unapređenju naše platforme.
 
Sve ostale usluge i servisi dostupni na BCX/Lova platformi se mogu neometano koristiti.
 
Hvala vam na razumjevanju.

 

BCX učestvovao na TMRW Conference 2022

Članovi BCX tima učestvovali su na najvećoj NFT/Crypto/Metaverse konferenciji u Evropi koja je u periodu od 13. do 15. maja održana u „BelExpo“ centru u Beogradu.

 

„TMRW Conference“ okupila je više od 2.500 posjetilaca, a mogućnost da konferenciju prate online imalo je 15.000 ljubitelja tehnologije.

Konferencija je okupila više od 100 govornika iz pomenutih oblasti među kojima je bio i direktor BCX-a, Nikola Klak.

Tokom trodnevnog programa eksperti iz najznačajnijih svjetskih kompanija u oblasti blockchain tehnologija, predstavnici NFT projekata te metaverse pioniri učesnicima su predstavili na koji način će ova revolucionarna tehnologija promijeniti svijet koji danas poznajemo.

Značaj konferencije je mnogo veći obzirom da je Metaverse panel održan prvi put u Evropi i drugi put u svijetu.

Pored ovog kvalitetnog programa, članovi BCX tima imali su priliku učestvovati u brojnim radionicama, panelima, VIP događajima i NFT premijerama, a u saradnji sa Exit festivalom, atmosferu je po završetku konferencije podigao Maceo Plex, jedan od vodećih stvaralaca elektronske muzike danas.

Budućnost je ovdje!

 


Štampa  
Image

Zakažite konsultacije