BCX i Lova su kreirali jedinstvenu, savremenu, multifunkcionalnu mobilnu android i iOS aplikaciju i na taj način objedinili sve svoje usluge pod jednom aplikacijom i jednim brendom pod nazivom Lova. Više o Lova aplikaciji možete saznati na web stranici www.lova.ba

Preuzmite Lova Android i iOS (Apple) aplikaciju klikom na ikonice ispod:

                    

BCX omogućuje uplate i isplate putem PayPal-a

Zbog velike zainteresovanosti BCX korisnika, posebno onih koji su van granica

BiH i nemaju otvoren bankovni račun u BiH, BCX od 𝟬𝟵.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟭. omogućuje 𝘂𝗽𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗶 𝗶𝘀𝗽𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗺 𝗣𝗮𝘆𝗣𝗮𝗹-𝗮,
gdje korisnici novčana sredstva mogu indirektno uplaćivati sa svojih kartica i sa istih ih i povlačiti.

 

Šta je zapravo PayPal?

PayPal predstavlja sistem koji omogućava uplate i isplate isključivo putem interneta te je nastao kao alternativa tradicionalnom načinu plaćanja,
a trenutno broji preko 361 milion aktivnih korisnika širom svijeta.
PayPal korisnički račun se najlakše uspoređuje s tekućim ili žiro računom bilo koje druge banke. Da biste uopšte koristili PayPal neophodno je da imate važeću e-mail adresu kao i određenu debitnu ili kreditnu karticu (VISA, MasterCard, Visa electron, American Express).
Ovakva vrsta usluge pruža korisnicima mogućnost da bilo kome sa registrovanom e-mail adresom pošalju novac direktno sa tekućeg računa ili kreditne kartice. Korisnici PayPala mogu da šalju novac širom svijeta samo jednim klikom miša.
Sve navedeno dovodi do velikih ušteda kada su u pitanju takse i provizije koje naplaćuju brojni drugi servisi za prenos novca.
 
Uvođenjem PayPal-a, BCX je postao jedina kripto mjenjačnica u BiH i regionu koja svojim korisnicima na ovaj način omogućava jednostavnije i brže uplaćivanje sredstava.

Vaš BCX tim!
 

Štampa  
Image

Zakažite konsultacije