BCX omogućuje uplate i isplate putem PayPal-a

Zbog velike zainteresovanosti BCX korisnika, posebno onih koji su van granica

BiH i nemaju otvoren bankovni račun u BiH, BCX od ????????.????????.????????????????. omogućuje ???????????????????????? ???? ???????????????????????????? ???????????????????? ????????????????????????-????,
gdje korisnici novčana sredstva mogu indirektno uplaćivati sa svojih kartica i sa istih ih i povlačiti.

 

Šta je zapravo PayPal?

PayPal predstavlja sistem koji omogućava uplate i isplate isključivo putem interneta te je nastao kao alternativa tradicionalnom načinu plaćanja,
a trenutno broji preko 361 milion aktivnih korisnika širom svijeta.
PayPal korisnički račun se najlakše uspoređuje s tekućim ili žiro računom bilo koje druge banke. Da biste uopšte koristili PayPal neophodno je da imate važeću e-mail adresu kao i određenu debitnu ili kreditnu karticu (VISA, MasterCard, Visa electron, American Express).
Ovakva vrsta usluge pruža korisnicima mogućnost da bilo kome sa registrovanom e-mail adresom pošalju novac direktno sa tekućeg računa ili kreditne kartice. Korisnici PayPala mogu da šalju novac širom svijeta samo jednim klikom miša.
Sve navedeno dovodi do velikih ušteda kada su u pitanju takse i provizije koje naplaćuju brojni drugi servisi za prenos novca.
 
Uvođenjem PayPal-a, BCX je postao jedina kripto mjenjačnica u BiH i regionu koja svojim korisnicima na ovaj način omogućava jednostavnije i brže uplaćivanje sredstava.

Vaš BCX tim!
 

Štampa  

O nama

 

Usluge

 

Kontaktirajte nas

 
  • Email:info@bcx.ba
  • Telefon:+387 51 229 406
  • Adresa:Kralja Alfonsa XIII 26,
    78000 Banja Luka,
    Bosna i Hercegovina.

Pratite nas

 
©2020 DigitalAsset Managment. Sva prava zadržana. Dizajnirao DAM.
Image

Zakažite konsultacije