BCX i Lova su kreirali jedinstvenu, savremenu, multifunkcionalnu mobilnu android i iOS aplikaciju i na taj način objedinili sve svoje usluge pod jednom aplikacijom i jednim brendom pod nazivom Lova. Više o Lova aplikaciji možete saznati na web stranici www.lova.ba

Preuzmite Lova Android i iOS (Apple) aplikaciju klikom na ikonice ispod:

                    

Obavještenje - uplate

Ovim putem obavještavamo sve korisnike da će se od dana 13.04.2021.godine uplate odobravati samo ukoliko su izvršene

sa sopstvenog tekućeg računa (koji je ujedno i verifikovan na bcx profilu korisnika), a iste iste možete izvršiti u banci ili putem aplikacija za mobilno bankarstvo.
Sve uplate koje budu izvršene od strane trećih lica, sa računa koji ne pripadaju Vama ili putem uplatnice u banci u gotovom novcu, biće vraćene bankama.

Ukoliko imate više bankovnih računa možete ih dodati na Vaš BCX profil kako bi ih nadležna služba verifikovala, a to možete učiniti tako što nakon logovanja na profil izaberete opciju "Verifikacija"->"Bankovni račun"->"Dodajte bankovni račun".

Takođe, napominjemo, da prije nego što izvršite uplatu kreirate "Nalog za uplatu" gdje će Vam ujedno biti prikazane i instrukcije na osnovu kojih vršite uplatu (kreiranje naloga za uplatu vršite na sledeći način: NOVČANICI->BAM NOVČANIK->UPLATA->POTVRDI->POŠALJI).

Čitav proces sistema uplata možete pogledati na sledećem linku.

Vaš BCX tim!

 

 


Štampa  
Image

Zakažite konsultacije