OBAVJEŠTENJE: Mjenjačnica i berza nedostupne do utorka - 26.09.

Usluge zamjene kripta u KM i obrnuto, kao i usluge naše berze neće biti dostupne do utorka, 26.09. zbog planiranih radova na unapređenju naše platforme.
 
Sve ostale usluge i servisi dostupni na BCX/Lova platformi se mogu neometano koristiti.
 
Hvala vam na razumjevanju.

 

BCX Informer: Drugo izdanje BCX kripto priručnika

BCX kripto mjenjačnica predstavlja drugo izdanje priručnika ''BCX Informer'' namijenjeno svima onima koji su 

zainteresovani za kripto svijet i ''blockchain'' tehnologiju. 

U ovom izdanju ''BCX Informer-a'' govorimo o svim aktuelnim temama vezanim za digitalnu imovinu, stanju kriptovaluta u svijetu i kod nas u vrijeme pandemije virusa Covid-19, te sve detalje o pokretanju prve i jedine BCX kripto berze u Bosni i Hercegovini. Takođe, dotakli smo se i tema kao što su nagli skok cijena kriptovaluta, a naročito valute Ethereum, za koju se očekivao skok  preko 500 američkih dolara. 

Nešto više o tržištu kriptovaluta i trenutnom stanju na ovom polju u našoj zemlji govorio je direktor i suvlasnik BCX kripto mjenjačnice i berze Boris Majstorović, a detalje intervjua možete pronaći u najnovijem izdanju priručnika ''BCX Informer''. 

Za kraj donosimo i informacije o ''Blockchainsation'' konferenciji koja će se održati u oktobru tekuće godine u Sloveniji.

Najnovije besplatno izdanje ''BCX Informer'' priručnika možete preuzeti OVDJE

Takođe, sve naše ranije izdane priručnike možete pronaći u opciji "BCX biblioteka" na našem web sajtu.

 

Mnogo je razloga za čitanje najnovijeg izdanja ''BCX Informer-a'', te se nadamo da smo sa ovim, kao i sa prethodnim izdanjem ispunili vaša očekivanja.

Vaš BCX tim.

 


Štampa  
Image

Zakažite konsultacije