BCX i Lova su kreirali jedinstvenu, savremenu, multifunkcionalnu mobilnu android i iOS aplikaciju i na taj način objedinili sve svoje usluge pod jednom aplikacijom i jednim brendom pod nazivom Lova. Više o Lova aplikaciji možete saznati na web stranici www.lova.ba

Preuzmite Lova Android i iOS (Apple) aplikaciju klikom na ikonice ispod:

                    

BCX praznična ponuda: Osvojite nagrade i uštedite na kripto transakcijama!

Dragi ljubitelji kripta,

Praznična sezona je stigla, a mi smo ovdje s posebnim iznenađenjem za sve vas! BCX, vaša omiljena kripto platforma, donosi nevjerojatnu priliku da osvojite fantastične nagrade i ostvarite značajne uštede na vašim kripto transakcijama. Pročitajte dalje kako biste saznali sve detalje!

Nikad niže provizije!

Od 15. decembra 2023. do 15. januara 2024., BCX će vam omogućiti nikad niže provizije. Kupujte i prodajte uz proviziju za kupovinu od 1.9% (-52.5%) i proviziju za prodaju od 2.9% (-42%). To su prilike koje ne smijete propustiti!

Osvojite nevjerojatne nagrade!

Ali to nije sve! Pet srećnika s najvećim prometom tokom ovog perioda imaju priliku osvojiti fantastične nagrade. Pogledajte šta vas čeka, tj. koje su to nagrade:

1. Snižene provizije tokom 2024. godine
2. Snižene provizije narednih 6 meseci
3. Bitcoin (BTC) u vrednosti od 200 KM
4. 1 Litecoin (LTC)
5. LOVA bon u vrednosti od 50 KM

Kako učestvovati?

Obavite kripto transakcije na BCX platformi tokom navedenog perioda i automatski ćete ući u trku za nagrade. Sve što treba je da učestvujete i povećate svoje šanse za osvajanje!

Provjerite svoj e-mail 16. januara!

Ne zaboravite provjeriti svoj e-mail inbox 16. januara jer možda baš Vi postanete srećni dobitnik neke od ovih fantastičnih nagrada. To je prilika koju ne želite propustiti!

Registrujte se na BCX platformi i iskoristite praznične popuste!
Ako još niste dio BCX zajednice, sada je pravo vrijeme da se pridružite! Registrujte se na BCX platformi i iskoristite praznične popuste. Neka vaš kripto izbor bude isplativ i uzbudljiv!

Srećno svima s transakcijama, i neka vam praznici budu ispunjeni kripto radosti!


Štampa  

O nama

 

Usluge

 

Kontaktirajte nas

 
  • Email:info@bcx.ba
  • Telefon:+387 51 229 406
  • Adresa:Kralja Alfonsa XIII 26,
    78000 Banja Luka,
    Bosna i Hercegovina.

Pratite nas

 
©2020 DigitalAsset Managment. Sva prava zadržana. Dizajnirao DAM.
Image

Zakažite konsultacije