VAŽNO OBAVJEŠTENJE!!!

Dragi korisnici, ovim putem vas obavještavamo da u skladu sa Zakonom o praznicima BCX neće raditi:
1. maj (srijeda)
2. maj (četvrtak)
3. maj (petak)
6. maj (ponedeljak)
9. maj (četvrtak)

BCX Berze i BCX Mjenjačnice ovim danima nesmetano odvijati, međutim, aktivnosti koje obuhvataju verifikaciju naloga kao i odobravanje uplata i isplata putem banke i uplata i isplata putem PayPal-a neće se izvršavati.

Sve ostale usluge BCX-a će se nesmetano odvijati.

Vaš BCX tim

Nove usluge na Lovi: olakšajte svakodnevne aktivnosti uz xBon i vaučere za BinBin trotinete

U savremenom svijetu digitalnih novčanika i beskontaktnog plaćanja, Lova aplikacija donosi nove usluge koje će vas oduševiti. Ovaj članak će vam detaljno četiri nove usluge: - dopuna putem xBon-a, kupovina vaučera za BinBin trotinete, dopuna Novotel brojeva i plaćanje računa za vodu..

Kupovina xBon-a - novi način dopune Lova aplikacije

Sada možete dopuniti svoj digitalni KM novčanik putem xBon-a na preko 6500 lokacija širom Bosne i Hercegovine, uključujući i Republiku Srpsku i Federaciju. Precizne lokacije za kupovinu ovog bona lako ćete pronaći unutar same Lova aplikacije, odabirom opcije “Uplata” sa početne stranice.

Takođe, xBon nije jedina opcija - Lova dopunu možete izvršiti i na više od 4500 lokacija u Republici Srpskoj, a sa xBonom je od sada moguće dopunjavati Lova KM novčanik i unutar Federacije.

Žena vozi električni trotinet

BinBin trotinet - kupovina vaučera za vožnju

Osim xBon-a, Lova aplikacija vam sada omogućava i jednostavnu dopunu za BinBin trotinete. Dakle, odabirom opcije “Vaučeri” imate mogućnost da kupite vaučer za vožnju ovih trotineta.

Ova opcija ne samo da vam omogućava brz i jednostavan pristup trotinetima, već i doprinosi očuvanju okoline kao i brzom putovanju kroz gradsku gužvu.

Novotel mreža- proširenje mogućnosti dopune brojeva

Sada, uz m:tel, BH telekom, Eronet i haloo mrežu, Lova aplikacija vam donosi i dopunu Novotel brojeva. To znači da možete dopuniti brojeve iz Novotel mreže putem Lova dopune. Ovo proširuje vaše mogućnosti, čineći Lova aplikaciju još svestranijom za upravljanje vašim komunikacijama.

Plaćanje računa za vodu na području Banja Luke

Usluga “Režijski računi” sada uključuje opciju plaćanja računa za vodu preduzeću Vodovod a.d. Banja Luka. Ovo znači da pored računa za struju i telefon, sada možete platiti i svoj račun za vodu putem Love aplikacije, a na koji način pogledajte u ovom video.. Ovo štedi vrijemei čini plaćanje računa mnogo praktičnijim i jednostavnijim.

Čovjek drži telefon i plaća račun skeniranjem qr koda

Prednosti novih usluga

Prednost xBon-a je što od sada Lova KM novčanik možete dopuniti i širom Federacije BiH, te je uz Lova dopunu na taj način pokrivena čitava BiH. Dobra strana kupovine vaučera za BinBin trotinet je očigledna - olakšavaju vam svakodnevni život i pružaju veću fleksibilnost.

Što se tiče dopune Novotel brojeva, to proširuje opcije i pokriva sve mreže unutar BiH koje možete sada dopunjavati vašim digitalnim novčanikom.. Plaćanje računa za vodu je praktično svakako, kao i generalno plaćanje svih računa skeniranjem QR koda, a naš cilj je da još širimo ovu mrežu i omogućimo plaćanje svih dostupnih računa na području cijele BiH.

Zaključak

Nove usluge na Lova aplikaciji pružaju vam brojne mogućnosti za olakšavanje svakodnevnih aktivnosti. Bez obzira da li želite dopuniti svoj digitalni novčanik, iznajmiti trotinet, ili platiti račune, Lova aplikacija vam nudi praktična rešenja.

Nemojte propustiti priliku da iskoristite ove nove opcije. Preuzmite Lova aplikaciju i registrujte se danas kako biste iskoristili sve prednosti koje nudi.

Sada, uz Lova aplikaciju, vaša svakodnevica postaje još jednostavnija i efikasnija. Ne čekajte - iskoristite tehnološke prednosti i olakšajte sebi život.


Štampa  
Image

Zakažite konsultacije