Povodom 6. BCX rođendana spremili smo VELIKA SNIŽENJA provizije na BCX mjenjačnici tokom cijelog mjeseca MAJA:
Provizija za kupovinu kriptovaluta za KM: 1.5% (-62% niže provizije)
Provizija za prodaju kriptovaluta za KM: 2.5% (-50% niže provizije)

 Sve ovo je samo dio našeg slavlja i zahvalnosti vama, našim korisnicima, koji nas podržavate već 6 godina!
Pratite nas i dalje, jer vas uskoro čeka još sjajnih iznenađenja! 

BCX i Lova: način registracije, sličnosti i razlike

Obzirom na česte upite o povezanosti Lova aplikacije i BCX servisa, kroz ovaj članak ćemo dati odogovore na neke od najčešće postavljenih pitanja i pojasniti kako su ustvari povezana ova dva servisa. Biće riječi o osnovnim sličnostima i razlikama na ove dvije platforme, kao i o samom načinu njihovog funkcionisanja. Pa da počnemo.

O BCX-u

 

BCX platforma je brend firme Digital Asset Management i predstavlja prvu i jedinu kriptoplatformu u BiH. Platforma je od februara mjeseca registrovana kod Komisije za hartije od vrijednosti kao prvi pružalac usluga povezanih sa virtuelnim valutama (kriptovalutama).

Da bi ste koristili ovu platformu neophodno je da prvo odradite proces registracije koji je detaljno pojašnjen na našem YouTube kanalu, a link do istog se nalazi ovdje. Nakon što prođete proces registracije imate mogućnost i pristup Vašem KM, kao i Vašim kripto novčanicima.

Na platformi je dostupno šest kriptovaluta: BTC, LTC, ETH, USDT, BCH i ETC. Vi imate mogućnost da iste mijenjate za KM, kao i da ostvarujete prihod od kripto štednje. Takođe, imate dostupnu i kripto berzu.

O Lovi

 

Sa Lova aplikacijom imate pristup svim gore navedenim servisima i ne samo to. Aplikacija Vam omogućava i da vršite plaćanje telefonom, kao i da šaljete novac ostalim korisnicima ovog servisa. Dostupna je za preuzimanje na Google Play i na App Store-u, tako da i Android i iPhone korisnici mogu da je koriste.

Što se tiče preuzimanja, ovdje imate link za preuzimanje na Google Play Store-u, a ovdje na App Store-u. Naravno, možete i da kucate u pretragu i da je tako preuzmete. Na Google Play Store-u kucate „Lova“, a na App Store-u „Lova Pay“. Što se tiče App Store-a, aplikacija je dostupna za korištenje samo na području BiH, pa je za njeno preuzimanje potrebno odabrati BiH regiju u podešavanjima Vašeg App Store-a.

Lova je na neki način digitalni novčanik u Vašem telefonu i cijela zamisao oko aplikacije je da vremenom zamjeni plaćanje gotovim novcem ili bankovnim karticama. Plaćanje Lovom je plaćanje skeniranjem QR koda koje je dostupno na oko 150 lokacija širom BiH, a spisk svih mjesta možete pronaći na ovom linku. Pored toga, imate mogućnost i da integrišete Lova plaćanje na online šop, te da omogućite korisnicima Vaše online prodavnice da plaćanje vrše i na ovaj način – jednostavnim skeniranjem što je detaljno objašenjeno na ovom linku.

Bitno je napomenuti da sa Lova aplikacijom imate pristup vašem KM i kripto novčanicima kao i na BCX-u što znači da možete da nekome šaljete kripto, primate isti ili da ga mijenjate u KM ili obrnuto. Pored slanja kripta, aplikacija Vam omogućava i slanje KM-a drugim korsnicima. Vaše je samo da uneste mejl adresu i novac bude na drugom Lova računu kroz koji minut. Bez odlaska u banku, čekanja i nervoze koja bi svakako bila pristna.

Isto tako, ukoliko Vam ipak treba gotovina, imate mogućnost da isplatite novac sa Love na Vama najbliže depozitron mjesto, a spisak sa svim lokacijama gdje možete da vršite ovu isplatu imate na ovom linku. Takođe, na ovim mjestima imate mogućnost i dopune Vašeg KM Lova novčanika.

Kako se registoravati na BCX, a kako na Lovu?

1.Način registracije – preko BCX-a

 

Već smo pominjali proces registracije na BCX-u koji je moguć putem ovog linka. Ukoliko ste se već registrovali na BCX i prošli verifikaciju ne morate to ponovo da radite na Lova aplikaciji. Sve što trebate je da u opciji „Novčanici“ uključite Lova seris i kada prezmete aplikaciju logujte se sa istim korisničkim imenom i šifrom.

2.Način registracije – preko Lova aplikacije

Proces registracije na Lovu je moguć i bez prethodne registracije na BCX platformu. Ukoliko registraciju radite putem Lova sajta, automatski će Vas preusmjeriti na BCX sajt – stranicu za registraciju.

Međutim, Lova platforma posjeduje aplikaciju koju preuzimate sa Google Play ili App Store-a i ispratite korake za proces verifikacije kroz Lovu. Tutorijal na kome je sve detaljno pojašnjeno možete pronaći na ovom linku.

Takođe, ukolko kasnije želite da se logujete na BCX platformu to možete uraditi sa istim korisničkim imenom i šifrom koju ste kreirali na Lovu. Naravno, trudite se da šifra ne bude ime vašeg kućnog ljubimca, datum rođenja i slično što bi svako ko vas malo poznaje mogao da „provali.“

Sličnosti i razlike između BCX-a i Love

Sličnosti:

Pa da sumiramo šta nam je isto na BCX-u i Lovi: Isti pristupni podaci za logovanje, pristup KM i kripto novčanicima, zamjena KM za kripto i obrnuto, neki od načina uplate i isplate sredstava.

Razlike:

Što se razlika tiče, sa Lovom možete vršiti brzo i jednostavno plaćanje skeniranjem QR koda kao i slanje KM-a drugim Lova korisnicima.

Zaključak

I na kraju, možemo slobodno reći da je BCX za sada prva i jedina registrovana kripto platforma koja posluje legalno, dok Lova predstavlja BCX aplikaciju koja pored rada sa kriptovalutam nudi i neke dodatne pogodnosti koje će svakako biti sve više i više korištene kako proces digitalizacije bude rastao. Tako da, ukoliko još niste preuzeli aplikaciju to možete uraditi sada preko ovih linkova. Lova za Android i Lova za iPhone.


Štampa  
Image

Zakažite konsultacije