BCX i Lova su kreirali jedinstvenu, savremenu, multifunkcionalnu mobilnu android i iOS aplikaciju i na taj način objedinili sve svoje usluge pod jednom aplikacijom i jednim brendom pod nazivom Lova. Više o Lova aplikaciji možete saznati na web stranici www.lova.ba

Preuzmite Lova Android i iOS (Apple) aplikaciju klikom na ikonice ispod:

                    

Nova Lova aplikacija – dostupna i na App Store-u (Lova Pay)

Vaša Lova aplikacija za online plaćanje, primanje i slanje novca je unapređena novim dizajnom i funkcionalnošću. Pored Androida, aplikacija je od sada dostupna i na iOS uređajima pod nazivom Lova Pay. Takođe, na novoj aplikaciji su sada dostupne i dvije nove usluge: štedni novčanici i ETH 2.0 štednja o čemu ćemo pisati više u ostatku teksta.

Sa Lova aplikacijom imate pristup Vašem KM i kripto novčanku. Neophodno je samo da na Vašem BCX nalogu u opciji "Novčanici" aktivirate Lovu, i logovanje na aplikaciju će biti omogućeno sa istim korisničkim podacima kao i na BCX-u. Sve opcije koje su Vam dostupne na BCX platformi možete koristiti i na Lova aplikaciji. Pored toga, sa Lovom možete vršiti plaćanje telefonom, kao i slanje novca u samo par klikova.

O Lovi

Zamislite da možete ići u kupovnu ili posjetiti vaš omiljeni restoran bez novčanika i bankovnih kartica. Popijete kafu, napravite fotku, skenirate QR code za plaćanje računa i to je to. Lova aplikacija, digitalni novčanik u vašem telefonu, vam olakšava svakodnevne aktivnosti jednostavnim beskontaktnim plaćanjem roba i usluga, kao i slanjem i primanjem novca u samo nekoliko klikova.

Ovom aplikacijom možete plaćati robe i usluge skeniranjem QR koda putem mobilnog telefona, bez provizije, a pored plaćanja KM-om (konvertibilnom markom), Lova aplikacija je jedini način u BiH koja omogućava i plaćanje u kriptovalutama. Ovaj način mobilnog plaćanja ostvaren je u saradnji sa BCX-om, prvom i najvećom kriptomjenjačnicom u BiH.

Slobodna i jednostavna raspodjela novca na vašem digitalnom novčaniku vam omogućava brzo slanje novca bilo kom drugom korisniku ove aplikacije. Vjerujemo da ima mnogo ljudi kojima je ovo potrebno: studenti i roditelji, članovi porodice i sl. Novac koji vam je neko poslao vam bude dostupan kroz nekoliko minuta, a isplata istog se može obaviti putem naših depozitrona širom cijele BiH, a spisak lokacija možete pogledati ovdje.

Takođe, i broj lica pravnih lica koje primaju Lova plaćanje raste svakodnevno, a spisak sa lokacijama možete pogledati ovdje.

Šta je novo?
1. Lova Pay - dostupna i na App Store-u

Obzirom na veliki broj zahtjeva koje smo dobili od korisnika iOS uređaja, odlučili smo da aplikaciju plasiramo i na App Store. Do sada je Lova aplikacija bila dostpna za preuzimanje samo ga Google Play Store, a od danas se aplikacija može preuzeti i na App Store, tako da je dostupna svim iOS korisnicima.

Aplikacija je dostupna samo za regiju Bosne i Hercegovine, te postoji mogućnost ako Vam je odabrana neka druga regija da Vam u pretrazi neće prikazati Lova Pay aplikaciju. Ukoliko Vam aplikacija na bude vidjiva u pretrazi na App Store-u, samo je neophodno da prvo odaberete BiH region na sledeći način: Settings > Media and Purchases > View Account > Country/Region > Change Country or Region > Birati Bosnia and Herzegovina.

2. Novi dizajn

Aplikacija je dobila noviji moderniji dizajn, a same funkcionalnosti su poboljšane i ubrzane kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo. Kombinacija plave boje elemenata sa tamno sivim tekstom na bijeloj pozadini vam odaje utisak čistog dizajna sa jasnim fokusom na sadržaj i jednostavno snalaženje i kretanje kroz samu aplikaciju.

3. Štedni novčanici i ETH 2.0 štednja

Korištenjem usluga štednje možete ostvatiti pasivni prihod na osnovu kamate, koja može biti do 6%. Naime, u saradnji sa BCX-om, najvećom kriptomjenjačnicom u BiH, imate mogućnost kreiranja štednih novčanika u koje dodajete željeni iznos na koji se kamata obračunava svaka 24h.

Kontaktirajte nas

Takođe, obzirom da je u pitanju potpuno nova aplikacija, postoji mogućnost pojave nekih manjh smetnji, te Vas molimo za strpljenje i razumjevanje. Budite slobodni da nas konkatirate putem našeg mejla: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., pozivom broj 051/229-408 ili nam se možete javiti putem naših društvenih mreža za sve vaše prijedloge, sugestije, kritike i komentare. Na taj način svi učestvujemo u unapređenju platforme na našem tžištu i poboljšanju svih njenih usluga što za rezultat daje veći broj zadovojnih korisnika.

Vaš Lova tim.


Štampa  
Image

Zakažite konsultacije