BCX i Lova su kreirali jedinstvenu, savremenu, multifunkcionalnu mobilnu android i iOS aplikaciju i na taj način objedinili sve svoje usluge pod jednom aplikacijom i jednim brendom pod nazivom Lova. Više o Lova aplikaciji možete saznati na web stranici www.lova.ba

Preuzmite Lova Android i iOS (Apple) aplikaciju klikom na ikonice ispod:

                    

Kripto zajednica sve veća: BCX broji čak 13.500 aktivnih korisnika

Prva tri kvartala 2022. godine u našoj prvoj i najvećoj kripto mjenjačnici i berzi u BiH – BCX.ba nisu prošli bez postignutih značajnih rezultata.

Osim što smo pokrenuli Lova aplikaciju – prvu multifunkcionalnu mobilnu aplikaciju za plaćanje KM-om ili kriptom, BCX platforma je nastavila da okuplja sve više kriptoljubaca te danas brojimo čak 13.500 aktivnih korisnika.

Transparentnost je naše drugo ime, a u nastavku Vam donosimo ostvareni godišnji promet, broj transakcija te broj BCX korisnika u prva tri kvartala 2022. godine.

Ostatak godine posvetićemo se nastavku unapređenja naše platforme i i pružanju brojnih pogodnosti za korisnike. Tako ćemo uskoro prvi u regionu našim korisnicima omogućiti štednju u kriptovalutama. Pored toga, na BCX platformu, putem koje trenutno možete trgovati sa šest kriptovaluta (Bitcoin, Etherem, Bitcoin Cash, Litecoin, USDT i Ethereum Classic), uskoro stižu novi koini.

Budite u toku sa najnovijim vijestima putem našim društevnih mreža Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn. Pretplatite se i na naš službeni YouTube kanal gdje možete pronaći brojne tutorijale ukoliko ste početnik u korištenju BCX platforme.

BCX – Provjereno, tvoj kripto izbor.

Hvala Vam na povjerenju!


Štampa  
Image

Zakažite konsultacije