BCX i Lova su kreirali jedinstvenu, savremenu, multifunkcionalnu mobilnu android i iOS aplikaciju i na taj način objedinili sve svoje usluge pod jednom aplikacijom i jednim brendom pod nazivom Lova. Više o Lova aplikaciji možete saznati na web stranici www.lova.ba

Preuzmite Lova Android i iOS (Apple) aplikaciju klikom na ikonice ispod:

                    

Ethereum Dencun nadogradnja: Snižene provizije za Ethereum od 11.3. do 18.3.2024. na BCX platformi

Ethereum ažuriranje, nazvano Dencun, desiće se 13. marta 2024. godine. Implementacija Dencun nadogradnje na mainnet mreži dugo je čekani upgrade za Ethereum i bitan događaj u kripto svijetu.

U nastavku pročitajte kako će Ethereum nadogradnja uticati na tržište kriptovaluta, te šta smo vam tim povodom pripremili na BCX platformi!

Šta donosi Ethereum Dencun?

Tehnički, Dencun uvodi nekoliko novih funkcija na Etereum blockchain-u:

  • Poboljšanu sposobnost mreže da obradi veliki broj transakcija istovremeno, čineći je bržom i efikasnijom.

Značajno će se povećati broj obrađenih transakcija u 1 sekundi, tačnije cilj je podržati 100.000 transakcija u sekundi u poređenju sa samo 15 trenutno.

  • Promjenu u načinu potvrđivanja transakcija, koja će smanjiti troškove i ubrzati proces.

Prebacivanje na dokaz udjela umjesto rudarenja znači da umjesto računara koji troše mnogo energije, blokove će sada potvrđivati validatori.

  • Smanjenje troškova transakcija, što će učiniti Ethereum pristupačnijim i jeftinijim za korišćenje.

Etereum mreža postaje mnogo pristupačnija za krajnje korisnike i poboljšava svoju konkurentnost u odnosu na konkurentske blochchain-e.

  • Bolja bezbjednost ugovora i transakcija.

Ethereum Dencun će poboljšati bezbjednost zahvaljujući novim EVM-ima i "proto-danksharding". Ove tehničke promjene će učiniti pametne ugovore i transakcije na Ethereumu otpornijim na zloupotrebe.

Sa Dencun nadogradnjom, Ethereum ulazi u novu tehničku i ekonomsku eru 13. marta 2024. godine, koja će unaprijediti Ethereum mrežu, čineći je bržom, jeftinijom i sigurnijom za sve korisnike.

Smanjene provizije za Ethereum na BCX plarformi

Važan događaj za Ethereum, ali i za cijelo kriptotržište, obilježićemo i na BCX platformi tako što ćemo sve naše korisnike obradovati sniženim provizijama!

Od 11.3. od 8:00h do 18.3. do 8:00h provizije na Ethereum biće značajno smanjene na BCX mjenjačnici i iznosiće:

  • 1,5% za kupovinu Ethereuma i
  • 2,5% za prodaju Ethereuma

Uživajte u kripto pogodnostima.

Vaš BCX tim


Štampa  
Image

Zakažite konsultacije