BCX and Lova have created a unique, modern, multifunctional mobile android and iOS application and thus combined all their services under one application and one brand called Lova. You can find out more about the Lova application on the website www.lova.ba

Download the Lova Android and iOS app by clicking on the icon below:

                    

BCX učestvovao na Digitalnoj konferenciji D Days

Dan D za BCX. BCX je podržao Digitalnu konferenciju D Days koja se 16. i 17. juna 2022. godine održala u Hotelu „Mediteran“ u Bečićima, u Crnoj Gori.

Okosnica ovogodišnje konferencije bila je digitalizacija zemalja jugostične Evrope pod nazivom „One way ticket“.

Među brojnim panelistima i predavačima iz svih sfera poslovanja javnog i privatnog sektora, predstavnika lokalnih i međunarodnih organizacija i akademske zajednice, bio je i naš Boris Majstorović, zamjenik direktora i rukovodilac sektora informaciono-tehničke podrške i razvoja u BCX.ba. Kao predstavnik prve i najveće kripto mjenjačnice u BiH te prve multifunkcionalne aplikacije za mobilno plaćanje – LOVA, Boris je govorio o kreativnim rješenjima koja olakšavaju i ubrzavaju finansijske transakcije, te šta je ono što nas čeka u budućnosti.  

Teme ovogodišnje konferencije bile su:

➡️ digitalizacija i inovacije javnom i privatnom sektoru
➡️ povećanje produktivnosti kompanija uvođenjem inovacija
➡️ finansijski i tehnički oblici podrške procesima digitalizacije
➡️ fin tech – unapređenje platformi za bezgotovinsko plaćanja
➡️ sigurnost i edukacija potrošača u sferi on line plaćanja
➡️ digitalizacija javne uprave
➡️ preduzetnička infrastruktura za inovacione kompanije
➡️ blockchain tehnologija
➡️ cyber security


Konferencija je ugostila preko 250 učesnika iz cijelog regiona jugoistočne Evrope, a namijenjena je visokom i srednjem nivou menadžmenta javnih i privatnih kompanija, javne uprave, opština i gradova, međunarodnih i nevladinih organizacija finansijskih institucija, obrazovnih institucija, IT kompanija, inovativnih kompanija, medija i drugima.


Print  
Image

Make an appointment