BCX novosti Klikova: 4609

VAŽNO OBAVJEŠTENJE za sve BCX korisnike!

Obavještavamo sve BCX korisnike da će usljed poboljšanja načina funkcionisanja ETH i USDT mreže dana 15.03. (utorak) i 16.03. (srijeda) ETH i USDT novčanici biti privremeno nedostupni.

Ova izmjena omogućiće bržu i jeftiniju trgovinu USDT-om što u praksi znači da Vam za pomenuti koin više neće trebati određena količina Ethereuma kao i da će sama trgovina biti brža i jeftinija.

Takođe molimo sve korisnike da dana 17.03. (četvrtak) ponovo kreiraju svoj ETH i USDT novčanik kako bi se prikazalo stvarno stanje koina u ovim novčanicima (koje ste imali prije izmjena i privremenog isključivanja novčanika).

BCX tim se svim korisnicima zahvaljuje na podršci i razumijevanju koje ste imali u prethodnom periodu za sve izmjene na našoj platformi.

Rudarenje ETH-a

Obavještavamo i sve korisnike koji se bave rudarenjem ETH-a da će se nakon izmjena generisati potpuno nova adresa ETH novčanika, te Vas molimo da tu adresu memorišete na svoje platforme za rudarenje kako bi se koini mogli prebaciti na ispravan BCX novčanik.

Takođe, napominjemo da će stvarno stanje Vaših koina (koje ste imali prije izmjena) biti vidljivo u Vašem novom ETH novčaniku.

Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju

Vaš BCX tim

 

Štampa