BCX i Lova su kreirali jedinstvenu, savremenu, multifunkcionalnu mobilnu android i iOS aplikaciju i na taj način objedinili sve svoje usluge pod jednom aplikacijom i jednim brendom pod nazivom Lova. Više o Lova aplikaciji možete saznati na web stranici www.lova.ba

Preuzmite Lova Android i iOS (Apple) aplikaciju klikom na ikonice ispod:

                    

Digitalni novčanik: Kako čuvati kriptovalute na BCX.ba?

Šta je digitalni novčanik za kriptovalute? Ukoliko želite trgovati ili već trgujete kriptovalutama, sigurno se pitate koji je najbolji i najsigurniji način da svoje kriptovalute sačuvate i zaštitite?

Zato je tu digitalni novčanik za kriptovalute – softver na kojem se nalaze kriptografski ključevi koji korisnicima omogućavaju trgovanje, odnosno prodaju i kupovinu kriptovaluta.

Kriptografski ključevi su niz alfanumeričkih brojeva koji služe kao lozinke za kriptovalute i pristup njima je potreban kako biste došli do kriptovaluta koje posjedujete.

Registracijom na prvu i najveću blockchain platformu u BiH – „BCX.ba“ dobijate digitalne novčanike potpuno BESPLATNO.

Digitalni novčanik – Zašto ga želite koristiti?

Pored toga što čuva i štiti vaše kriptovalute, digitalni novčanik je sjajan način da imate potpunu kontrolu nad svojom digitalnom imovinom, posebno ukoliko vam je dodijeljen od strane pouzdanog partnera.

Štednja na duge staze

Budućnost je ovdje, a to znači da danas, kao i u budućnosti, sve više kompanija omogućuje plaćanje svojih usluga digitalnom imovinom, te digitalni novčanik postaje pouzdan način plaćanja usluga.

Samim tim, on predstavlja sredstvo dugoročne štednje koje vam dopušta da čuvate svoju digitalnu imovinu, te da globalne transakcije izvršavate bez većih troškova.

Sigurna pohrana digitalne imovine

Digitalni novčanik je sasvim siguran način da svoje kriptovalute čuvate na sigurnom mjestu kojem samo vi imate pristup.

Infrastruktura BCX.ba digitalnih novčanika, bazirana na našoj blockchain platformi, kreirana je tako da na siguran način možete vršiti transakcije koje ouhvataju kupovinu i prodaju kriptovaluta, njihovo slanje drugim korisnicima koji se nalaze bilo gdje u svijetu, kao i primanje kriptovaluta.

Kako kreirati digitalni novčanik za kriptovalute na BCX.ba?

Da biste kreirali digitalni novčanik za kriptovalute na BCX.ba potrebno je da se registrujete i verifikujete potrebne dokumente. Nakon potvrđene registracije i verifikacije od strane administratora automatski dobijate besplatan digitalni novčanik.

Za svaku od kriptovaluta jednim klikom kreirate poseban novčanik te se u roku od nekoliko sekundi adresa vašeg digitalnog novčanika automatski generiše te je nakon toga novčanik spreman za upotrebu.

Kako da uplatim novac na KM novčanik?

Sada kada ste kreirali nalog na BCX.ba i dobili pristup svim neophodnim opcijama, možete pristupiti kupovini kriptovaluta, odnosno uplati novca u KM novčanik.

Kako uplatiti novac?

Vrlo jednostavno. Za uplatu na vaše digitalne novčanike idite na opciju Novčanici i odaberite opciju KM Novčanik -> Uplata.

Uplatu je neophodno izvršiti direktno u banci ili putem aplikacije za mobilno bankarstvo u koliko ga koristite. Napominjemo da uplata mora biti izvršena sa računa koji ste verifikovali na BCX platformi.

Nakon što Vam nalog bude odobren te stanje vidljivo u Vašem KM novčaniku, možete pristupiti kupovini kriptovaluta.

Da biste to izvršili neophodno je da izaberete opciju Mjenjačnica te tu zamijenite željenu količinu KM-a za željenu kripto valutu.

Vrijeme potrebno za potvrdu transakcije zavisi od vrste kriptovalute koju prenosite. U prosjeku konverzija traje nekoliko minuta. Transakciju možete da pratite putem TXID linka na tabu Transakcije – > Transakcije Mjenjačnica.

Takođe, u opciji Transakcije – > Kripto isplate, možete vidjeti stanje transakcija koje se odnose na slanje koina.

Transakcije koje su nepotvrđene su označene CRVENOM bojom, koje su trenutno u statusu potvrđivanja su označene NARANDŽASTOM bojom, a potvrđene transakcije su označene ZELENOM bojom.

Saznaj više o načinu sistema uplate.

Kojim kriptovalutama mogu trgovati BCX.ba?

BCX.ba najveća je kripto mjenjačnica u BiH i svojim korisnicima na raspolaganje stavlja čak 6 kriptovaluta.

Na našoj mjenjačnici i berzi možete trgovati sledećim kriptovalutama: Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cach (BCH), USDT- Tether i ETC- Ethereum Classic.

Naša platforma neće stati na tome. Uskoro nam na BCX.ba stižu nove kriptovalute o čemu će svi korisnici biti obaviješteni putem zvaničnih kanala komunikacije.

Imate dodatnih pitanja za nas? Tu je naša 24/7 podrška. U opciji Podrška na Vašem BCX profilu možete kreirati tiket, takođe možete nam se javiti u Chat, putem e-mail adrese Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., naših društvenih mreža Facebook i Instagram ili na broj telefona +387 51 229 406.

Budućnost je ovdje!




Štampa  
Image

Zakažite konsultacije